menu
Kuinka päästä Avast estettyihin sovelluksiin?
Hei, nimeni on MarjaFilppula ja asun Vaasassa ja työskentelen IT-yrityksessä teknisen tuen johtajana. Tarjoamme tukea Avast Antivirusille. Soita Avast tuki Suomi saadaksesi kaikenlaista Avast-tiliisi liittyvää teknistä apua.

Kuinka päästä Avast estettyihin sovelluksiin?

Riippumatta siitä, kuka olet tai mitä teet, käytät todennäköisesti tekniikan ja Internetin tarjoamia ominaisuuksia useisiin toimintoihin ja tehtäviin. Nämä kaksi elementtiä helpottavat tehtävien suorittamista lyhyessä ajassa. Tämän seurauksena jokaisella ihmisellä on nykyään älypuhelin, kannettava tietokone tai tietokone, jota he käyttävät säännöllisesti useista syistä.

Kuitenkin, kun käytät niitä, yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun pitäisi tehdä, on asentaa järjestelmääsi sopiva ja turvallinen virustorjuntaohjelma, kuten Avast. Se on tärkeä näkökohta, koska sen avulla voit suojata laitteitasi kaikenlaisilta uhilta, kuten viruksilta, haittaohjelmilta ja hakkereilta. Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää siitä lisää Avast-tukitiimin ohjauksessa mahdollisimman pian.

Kun olet selvittänyt kuinka navigoida Avast tarjoamissa palveluissa parhaalla mahdollisella tavalla, voit helpottaa ongelmiasi ja parantaa käyttömukavuuttasi laajalla marginaalilla.

Onko tämä ensimmäisiä kertoja, kun olet yrittänyt asentaa ja määrittää järjestelmääsi virustorjuntaohjelman, kuten Avast? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Mutta onko se tarpeeksi hyvä syy luopua tarpeistasi? Ei. Se johtuu siitä, että Avast tekninen tukitiimi on käytettävissä koko päivän ja tarjoaa kaikenlaista apua ja vinkkejä. Voit uskoa heihin sen mukaisesti, koska heidät on koulutettu ja koulutettu perusteellisesti etukäteen.

Sen lisäksi voit noudattaa muutamia vaiheita, jos haluat käyttää estettyjen sovellusten ominaisuutta. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1.  Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Avast-ohjelmisto älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
  2. Kun löydät itsesi sovelluksen kotisivulta, avaa kohtaamasi valikkoikkuna
  3. Saat uuden luettelon vaihtoehdoista. Valitse siitä Asetukset-välilehti
  4. Napauta Yleiset-laattaa, jonka kohtaat seuraavalla sivulla ja valitse sitten Estetyt ja sallitut sovellukset
  5. Napauta Estettyjen sovellusten luettelo -välilehteä löydät uuden sivun, joka avautuu

Voit soittaa Avast tuki suomi numeroon, jos mikään yllä olevista vaiheista ei tuota asianmukaisia ​​tuloksia.

alkuperäinen lähde