Kuinka päivittää Facebookin tietosuoja-asetukset?
Riippumatta siitä, kuka olet tai mitä teet, olet luultavasti jo kuullut Facebookin kaltaisista sosiaalisen median alustoista ja niiden merkityksestä nykyään.

Kuinka päivittää Facebookin tietosuoja-asetukset?

Riippumatta siitä, kuka olet tai mitä teet, olet luultavasti jo kuullut Facebookin kaltaisista sosiaalisen median alustoista ja niiden merkityksestä nykyään. Se on eräänlainen sovellus, jonka avulla voit tavoittaa ihmisiä, mainostaa yritystäsi, olla yhteydessä muihin, päivittää ystäviäsi elämästäsi, järjestää tapahtumia jne. ilman vaikeuksia.

 

Sinun tarvitsee vain rekisteröityä ohjelmistoon sähköpostiosoitteella, ja voit saada parhaat edut ilman vaikeuksia. Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää enemmän siitä, miten se toimii ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä Facebook-tuki tiimin avulla mahdollisimman pian.

 

Kun olet selvittänyt kuinka navigoida tämän sosiaalisen verkostoitumissivuston tarjoamissa palveluissa, voit parantaa käyttökokemustasi ja käyttömukavuuttasi huomattavasti. Kaikki nämä elementit tekevät sinulle sopivimpien tulosten saavuttamisesta vaivatonta ja minimoimalla ongelmien mahdollisuuden suurella marginaalilla.

 

Käytkö läpi haastavaa aikaa yrittäessäsi selvittää, kuinka voit ladata ja määrittää Facebookin kaltaisen sosiaalisen verkostoitumisen sovelluksen, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, parasta mitä voit tehdä, on ottaa yhteyttä Facebookin tekniseen tuki tiimiin aina kun voit.

 

Tämä johtuu siitä, että tämä ammattilaisten tiimi pystyy tarjoamaan sinulle merkittäviä vinkkejä, temppuja ja ehdotuksia ongelmien helpottamiseksi. Muutakin vaihetta sinun tulee noudattaa, jos haluat päivittää Facebookin tietosuoja-asetuksiasi. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

 

 1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Facebook sovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi ja
  kirjautua sisään tilillesi vastaavasti
  2. Kun löydät itsesi pääikkunasta, napauta kolmen rivin ruutua, joka löytyy näytön oikeasta yläkulmasta
  3. Selaa sinulle tarjottujen vaihtoehtojen luetteloa ja napauta Asetukset ja yksityisyys -ruutua
  4. Napauta Yleisö ja näkyvyys -välilehteä, joka löytyy uudelta sivulta
  5. Muuta asetuksia mieltymystesi ja vaatimusten mukaan uudella sivulla

 

Voit soittaa Facebook tuki Suomi numeroon, jos mikään yllä olevista vaiheista ei auta tarpeitasi.

 

Aiheeseen liittyvät blogit :- Hakkeroidun Facebook-tilin palauttaminen ?

Alkuperäinen lähde